Ik ben Gewoon Arie. Grafisch vormgever.

Websites

bbh-web.jpg
krabe-web.jpg

Websites van Gewoon Arie

Met Squarespace maak ik snel een mooi vormgegeven website voor je tegen een scherpe prijs.

Visitekaartje

Mijn Squarespace-websites zijn ideaal voor ondernemers en organisaties die een eenvoudige, maar stijl- en karaktervolle presentatie op het web nodig hebben. Ik laat zien wie je bent, wat je doet en waar je te vinden bent. Een Squarespace-site staat in no-time online en je zult je verbazen over de scherpe prijsstelling. Mooi hoeft niet duur te zijn.

Webwinkel

Wil je meer functionaliteiten op je site? Of misschien wil je zelfs een complete webwinkel? Ook dat kan. Met Squarespace kan ik aan de meeste behoeften van online ondernemers voldoen. Bel me voor een afspraak. We kijken dan wat je nodig hebt en hoe we jou en jouw webwinkel langs de kortste weg online kunnen krijgen.

Laat je voorlichten over wat er mogelijk is met Squarespace. Bekijk de voorbeelden hieronder en neem niet langer met minder genoegen.

Bridge Brew House 

Krabé Academy

circle-dark-outline.png

Laat Squarespace ook voor jou werken. Zorg dat je gezien wordt. Stuur me een bericht.

Kunnen we met Squarespace niet alles maken wat jij wil?  Geen probleem. Gewoon Arie heeft een breed scala aan professionals onder handbereik die voor jou de meest gecompliceerde webapplicaties kunnen bouwen. Ik zorg ervoor dat het allemaal goed en functioneel wordt vormgegeven.